Sponsors

Sponsors zijn een belangrijke partner van de NVFM. Zij krijgen in ruil voor een jaarlijkse financiële bijdrage de mogelijkheid om deel te nemen aan de bijeenkomsten. Hun logo wordt weergegeven op de openingsslide van elke bijeenkomst en hun logo wordt op onze website met een link naar hun site getoond. Zij kunnen (onder bepaalde voorwaarden) een beperkt aantal keer een sponsormail sturen naar de NVFM leden.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met het secretariaat of met Naomi Tielen via secretariaat@nvfm.nl t.a.v. Sponsorcommissie NVFM.

PARTNERS

SUPPORTERS

Uw naam hier?

Wilt u marketing, sales, medisch of access medewerkers binnen de farma, medical devices of biotech branche bereiken?

Word sponsor van de NVFM!  Neem contact op met het secretariaat of met Naomi Tielen via secretariaat@nvfm.nl t.a.v. Sponsorcommissie NVFM.

KENNISPARTNER

Sinds september 2018 zijn NVFM en MOA Profgroep Healthcare voor insight professionals nauwer gaan samenwerken. De gezondheidszorg verandert exponentieel snel en daarmee ook het vak van marktkennisprofessionals in de zorg. De twee actieve beroepsverenigingen in de gezondheidszorg gaan daarom nauwer samenwerken om hun leden nog beter te kunnen ondersteunen in hun werk. Lees hier meer over deze samenwerking.
Over MOA Profgroep Healthcare
De MOA Profgroep Healthcare is hét netwerk van marktkennis professionals in de zorgsector die het gebruik van deze markt- en klantinzichten stimuleert ten behoeve van beleidsontwikkeling en besluitvorming in die zorg. De leden van de profgroep zijn werkzaam bij zorgaanbieders, farmaceutische ondernemingen en onderzoekbureaus in de healthcare sector.