Over NVFM

Missie & Visie

De NVFM is dé beroepsvereniging voor Farma Managers.
De NVFM biedt haar leden, die werkzaam zijn binnen de dynamische healthcare omgeving, een actueel en inspirerend netwerk, dat hen helpt bij hun professionele ontwikkeling en het bereiken van bedrijfsdoelen. Zij levert een toegevoegde waarde voor de relevante stakeholders waaronder de patiënt in het bijzonder.
De samenwerkende NVFM leden delen relevante en hoogwaardige kennis, lopen voorop met initiatieven die waarde toevoegen, nemen verantwoordelijkheid en staan open voor discussie over vraagstukken die binnen het zorglandschap spelen.  

Het Bestuur

Merel Koppejan
Secretaris
Erik de Rooij
Voorzitter
Tina Bengtson
Penningmeester, Portefeuille activiteiten/bijeenkomsten
Malty Rampersad
Portefeuille strategie en beleid


WERKGROEPEN

WIJ ZIJN OPZOEK NAAR JOU!
SECRETARIS
De vereniging kan niet zonder haar sponsoren en leden. Als bestuurslid denk en beslis je mee over de strategie en het beleid. Als secretaris ben je onderdeel van het dagelijks bestuur. Je brengt structuur, bent communicatief en hebt oog en oor voor de wensen van de achterban.

Ben jij proactief, sociaal en vind je het leuk om te verbinden? Lees dan snel verder over deze dynamische rol!
WIJ ZIJN OPZOEK NAAR JOU! 
BESTUURSLID RELATIEBEHEER & SPONSOREN
De vereniging kan niet zonder haar sponsoren en leden. Als bestuurslid met portefeuille richt je je op het onderhouden van de sponsorrelaties van de NVFM. Huidige en nieuwe sponsors zijn mede nodig om activiteiten te bekostigen.

Ben jij goed in het onderhouden van relaties en het verbinden van bedrijven/leden? Zie jij overal een kans in? Lees dan snel verder over deze dynamische rol!
WERKGROEP ACTIVITEITEN EN EVENTS
De werkgroep organiseert minimaal 4 bijeenkomsten per jaar over actuele onderwerpen en met inspirerende sprekers. Van het organiseren van een event tot en met het brainstormen over de invulling en op zoek gaan naar de sprekers.

Vind jij het leuk om mee te denken en vooral ook aan te pakken met het organiseren, dan horen we graag van je!
Ja, ik doe mee.
Minimaal één keer per jaar wordt er een Algemene Ledenvergadering (ALV) georganiseerd. Op de ALV wordt door het bestuur verantwoording afgelegd over het bestuurlijke en financiële jaar, zoals vastgelegd in de statuten en het huishoudelijk reglement.