NVFM en MOA worden kennispartners

5/5 (1)

De NVFM en MOA Profgroep Healthcare voor insight professionals gaan nauwer samenwerken! De gezondheidszorg verandert exponentieel snel en daarmee ook het vak van marktkennisprofessionals in de zorg. De twee actieve beroepsverenigingen in de gezondheidszorg gaan daarom nauwer samenwerken om hun leden nog beter te kunnen ondersteunen in hun werk.

Voorzitter Jaap van Snippenberg van de NVFM benadrukt dat deze samenwerking synergieën biedt voor de leden van beide verenigingen en dat er door de snelle veranderingen in de markt bij farma managers meer behoefte is aan relevante data en onderzoek om de behoefte van patiënten en zorgverleners beter te begrijpen. Vanuit de doelstelling van de NVFM, de leden een nog breder aanbod aan kennisevents en expertise te bieden, zal de samenwerking zich onder andere uiten in: samenwerking bij het organiseren van een healthcare event op het grootste Marketing Insights Event van Nederland het MIE op 6 en 7 februari 2019.

Daarnaast zijn er afspraken gemaakt over het delen van informatie en kennis via mediakanalen zoals websites, nieuwsbrieven en het vakblad CLOU. Berend Jan Bielderman, voorzitter van de MOA Profgroep Healthcare, ziet de samenwerking als een logische stap in de beroepsontwikkeling van farma managers en marktonderzoekers. De leden van beide verenigingen kunnen zo hun waarde vergroten en hun werkgevers profiteren ervan door vervolgens een betere en succesvollere dienstverlening aan te kunnen bieden.

Uw waardering