NVFM Seminar Leading Change

i.s.m. Berg & Partners

Foto: Wilbert Savonije

Locatie

Online webinar via MS Teams
Marketeers lopen vaak voorop in veranderprocessen. Zij hebben kennis over en gevoel bij de richting die een organisatie dient in te slaan. Marktonderzoek en veelvuldig contact met huidige en nieuwe klanten en adviseurs voedt hen hierbij. Echter de rest van de organisatie verander je niet zomaar mee op het gewenste pad. Onderweg ontmoet je weerstand, onbegrip, vertragingen en bovenal ook je eigen veranderkundige valkuilen.

Als marketeer krijg je te maken met diverse uitdagingen op het gebied van Leading Change/Leiderschap & Verandering, zoals:
- Hoe krijg je als marketeer een multidisciplinair team mee in stevige verandering;
- Hoe ga je om met weerstand in bijvoorbeeld het market-access proces;
- Hoe bedrijf je effectief stakeholdermanagement;
- Hoe kan ik veranderprocessen meer sturen;
- Hoe voorkom ik dat ik zelf in mijn eigen verander-valkuil val;
- Hoe zorg ik dat de teamleden zelf eigenaar worden van het vraagstuk, etc.

In dit interactieve online seminar gaat Leading Change expert Wilbert Savonije de deelnemers inspireren en voeden met concrete change inzichten. Iedere deelnemer krijgt de mogelijkheid om vooraf een korte casebeschrijving in te dienen, twee cases gaan (anoniem) behandeld worden, zowel in de subgroepen als plenair. Daarnaast krijg je feedback op jouw persoonlijke veranderstijl. Vooraf vul je hiervoor de online vragenlijst in van Caluwé. Na afloop van de workshop ontvang je per mail de gebruikte theorie en overzichten.

Over de seminarleider:

Wilbert Savonije, eigenaar van Berg & Partners, is universitair geschoold marketeer. Heeft zes jaar in FMCG gewerkt en is al ruim 25 jaar reisleider in veranderprocessen van multinationals tot scale up’s en start up’s, zowel nationaal en internationaal.

Deelnamevoorwaarden

Let op: er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar voor het seminar.
Aanmelden voor deze seminar is mogelijk voor NVFM-leden en niet-leden. De bijeenkomst is vooralsnog alleen toegankelijk voor NVFM-leden gezien het beschikbare aantal plaatsen.

Bij meer dan 40 aanmeldingen wordt voorrang gegeven aan NVFM-leden. Introducés en niet-leden worden op een reservelijst geplaatst. Bij minder dan 40 aangemelde NVFM-leden ontvangen aangemelde introducés en niet-leden bericht van deelname aan de seminar. 
Type deelnemer Kosten deelname
NVFM-lid gratis
Niet-lid € 25,00
Annuleringskosten
Als je je inschrijft, rekenen we op je komst! Mocht er nou toch iets tussen komen, meld je dan af via secretariaat@nvfm.nl voor 5 november. Bij te late afmeldingen en no shows zijn wij genoodzaakt € 25,- cateringkosten in rekening te brengen.

Inschrijfformulier

NVFM Seminer Leading Change, 12 november 2020
Op welke vlak sluit jouw functie het beste aan? Meerdere antwoorden mogelijk.
https://nvfm.nl/privacy-statement/