NVFM 

ALV en webinar "Patiëntgericht denken en doen in de Farma"

Datum: 17 maart 2022
Tijd: 14:45 - 15:45 uur ALV (alleen voor leden)
        16:00 - 17:00 uur webinar

Locatie

Digitaal via Teams
Patiëntgericht denken en doen in de Farma

‘De patiënt centraal zetten’ is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe breng je dit tot leven in je product, service of organisatie? Teva vroeg Outsider Inn om hen hierbij te helpen met het Care4migraine programma. Met behulp van de Design Thinking methode heeft Teva het service programma verder ontwikkeld om voor zowel de patiënt, de zorgprofessional als Teva zelf optimaal waarde te creëren. Jolieke Mendrik (Teva) en Ilse Sleutjes (Outsider Inn) namen ons tijdens dit webinar mee in het proces dat ze hebben doorlopen en wat dit teweeg heeft gebracht.

Over Ilse
Ilse is een allround human-centric designer en facilitator. Ze is oprichter van Outsider Inn waarmee ze bedrijven helpt om mensgericht te denken en innoveren.
Haar missie is om een positieve impact op mens en maatschappij te hebben. Om dit te realiseren speelt ze niets liever dan een inspirerende en verbindende rol tussen mens, business en technologie waarin 'de mens' centraal staat.

Over Jolieke
Jolieke heeft brede ervaring binnen farma met projectmanagement op het gebied van marketing, sales, medical en (omnichannel) communicatie. Op dit moment is ze verantwoordelijk voor de patientprogramma’s binnen Teva.
Haar missie is om waarde toe te voegen voor de klant die breder is dan alleen het medicijn. Daarmee kan farma een waardevolle verbindende factor zijn in het zorglandschap.

Algemene Ledenvergadering
Voorafgaand aan het webinar vond de Algemene Ledenvergadering plaats. In een uur werden de leden door het bestuur bijgepraat over de plannen die er zijn voor 2022 en werden de officiële zaken als realisatie en begroting en bestuurssamenstelling doorgenomen.

Het verslag van de ALV is hier te lezen.