NVFM webinar

Datagedreven patiënt journey met hart voor de patiënt i.c.m. ALV

Datum: 25 maart 2021
Tijd: 16:00 tot 18:00 uur (ALV van 16:00 - 17:00 uur)

Locatie

Webinar via MS Teams
Op 25 maart 2021 vindt de ALV plaats in combinatie met een webinar van Daan Noordeloos over datagedreven patiënt journey met hart voor de patiënt.
 

Daan Noordeloos gaat ons weer meenemen in een inspirerend verhaal. Dit keer vertelt hij over patiënt journeys en hoe je die kunt inzetten om binnen jouw organisatie strategische doelen te behalen. Met een patiënt journey kun je de vinger op de zere plek leggen en achterhalen welke initiatieven moeten worden ontwikkeld om de patient journey substantieel te verbeteren. Daan gaat een tipje van de sluier oplichten over hoe je dat het beste kunt doen.


Algemene Ledenvergadering

Voorafgaand aan de bijeenkomst vindt voor NVFM-leden de Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens de ALV vertellen we de stappen die we als vereniging hebben gezet en gaan zetten en zijn aftredend en herkiesbaar: Tina Bengtson (penningmeester) en Naomi Tielen (voorzitter).  


Deelnemerskosten

NVFM-lid gratis
Sponsor-lid gratis
Niet-lid € 25,-
No-show voorwaarden
Als je je inschrijft, rekenen we op jouw deelname! Mocht er nou toch iets tussen komen, meld je dan minstens een dag van tevoren af via secretariaat@nvfm.nl. Doe je dit niet, dan wordt uit solidariteit met je mede NVFM-leden een no-show fee van € 25,- in rekening gebracht.

Inschrijven

NVFM webinar en ALV, 25 maart 2021
Op welke vlak sluit jouw functie het beste aan? Meerdere antwoorden mogelijk.
Wanneer je niet-lid bent, vragen we je privé gegevens in te vullen t.b.v. het toesturen van de factuur.