NVFM webinar

Datagedreven patiënt journey met hart voor de patiënt i.c.m. ALV

Datum: 25 maart 2021
Tijd: 16:00 tot 18:00 uur (ALV van 16:00 - 17:00 uur)

Locatie

Webinar via MS Teams
Op 25 maart 2021 vond de ALV plaats in combinatie met een webinar van Daan Noordeloos over datagedreven patiënt journey met hart voor de patiënt.
 

Daan Noordeloos heeft ons meegenomen in zijn ervaring om data gedreven aan de slag te gaan. 'Data gedreven patient journey met hart voor de patient', was wederom een succesvolle bijeenkomst. 

Mocht je zelf met je team aan de slag willen of heb je het gemist? Bekijk dan nog even de slides via de NVFM-LinkedIn groep


Algemene Ledenvergadering

Dit jaar opnieuw onze ALV meeting online, waarin we onze successen en learnings van het afgelopen jaar hebben gedeeld. Het afgelopen jaar hebben we ons goed aangepast aan ‘the new way of working’. Dit jaar gaan we onze rol als verbinder en kennisnetwerk verder vernieuwen met drie aantrekkelijke, extra initiatieven, waar je als lid graag deel van uit wilt maken. Daar zijn we van overtuigd.  De drie nieuwe kern-initiatieven zijn:

NVFM Young Talent School – in 3 stappen grip op je carrièreHet programma start op 14 april met 10 deelnemers en is dus vol (bij voldoende animo organiseren we het graag nog een keer). NVFM Expert-teams Gezamenlijke kennisontwikkeling op specifieke brandteam gerelateerde onderwerpen. NVFM-connecties groep De app-groep waarmee we elkaar als leden eenvoudiger kunnen vinden om te sparren, ervaringen uitwisselen, versterking van je brandteam of inspirerende sprekers voor een event.

Het verslag van de ALV is hier te lezen.


Deelnemerskosten

NVFM-lid gratis
Sponsor-lid gratis
Niet-lid € 25,-
No-show voorwaarden
Als je je inschrijft, rekenen we op jouw deelname! Mocht er nou toch iets tussen komen, meld je dan minstens een dag van tevoren af via secretariaat@nvfm.nl. Doe je dit niet, dan wordt uit solidariteit met je mede NVFM-leden een no-show fee van € 25,- in rekening gebracht.

Inschrijven

De inschrijving is gesloten. Wil je je nog aanmelden, neem dan contact op via secretariaat@nvfm.nl.