In 3 stappen grip op je carrière:
NVFM Young Talent School

Een volgende stap in je carrière?

Ben jij een Young Talent en werkzaam binnen de farma (biotech, medical devices of farmaceutische branche)? Sta je op het punt om een volgende stap te zetten op je carrièrepad? Hoe pak je dit nu aan?

De NVFM heeft een 3-stappenprogramma opgesteld om jou hierin de beste tools te geven. Met behulp van een coach, senior leaders uit het veld en HR managers krijg je jouw stip op de horizon in het vizier en creëer je het pad er naartoe.

De NVFM is een vereniging voor en door managers in de farma en wij zijn op een missie! Young Talents de ondersteuning bieden die Old Talents niet hadden. In 2021 heeft dit programma een waardering van 8,2 gekregen. Enkele quotes van de deelnemers: “Veel plezier aan beleefd, goede gesprekken, leerzaam, en netwerken met peers “ ... “Vooral de veilige omgeving in de groep en de expertise van de coaches zijn waardevol”.

Verzekerd van deelname? Vul onderstaand formulier in en wij houden je op de hoogte
Data: Donderdag 13 oktober, 3 november en 24 november 2022
Tijd: 17:00 - 20:30 uur
Locatie: Regio Utrecht
In samenwerking met: coaches, senior leaders, andere young talents en HR manager

Inschrijving

NVFM Young Talent School
Noteer de geboortedatum als volgt: dd/mm/jjjj
Met deze inschrijving voor de Young Talent School, wil ik ook direct lid worden van de NVFM. *
https://nvfm.nl/privacy-statement/

Programma

Onder begeleiding van professionele coaches krijg je meer inzicht in:
1) Wie ben ik en waar wil ik naartoe?
2) Leren van en met elkaar!
3) Hoe realiseer ik mijn doelen?


Het volledige programma volgt zo snel mogelijk.

Aanmelding

Het is nog niet mogelijk om je aan te melden maar wel op te geven om op de hoogte gehouden te worden. Er zijn kosten verbonden aan de deelname.
*Je krijgt gedurende het jaar het lidmaatschap (€ 172,50) aangeboden. Na het verstrijken van deze periode, blijf je lid van de vereniging, tenzij je dit voortijdig hebt opgezegd. Bekijk hiervoor de voorwaarden bij het lidmaatschap.

De NVFM beschouwt iedereen als een jong talent. Ben je geboren na 1984 en heb je ambitie, dan ben je van harte welkom. 

De NVFM is dé beroepsvereniging voor Farma Managers. De NVFM biedt haar leden, die werkzaam zijn binnen de dynamische healthcare omgeving, een actueel en inspirerend netwerk, dat hen helpt bij hun professionele ontwikkeling en het bereiken van bedrijfsdoelen.