NVFM webinar

Vitaal leiderschap - Return to work

Datum: 20 mei 2021
Tijd: 16:00 tot 17:30 uur

Locatie

Webinar via MS Teams
How to lead by example? Buzzwoorden die we we vaak horen. Maar momenteel nog essentiëler met een pandemie die vele veranderingen teweeg heeft gebracht. Hoe gaan we een hybride werkomgeving inrichten met elkaar?

Tijdens dit webinar deelt Sandra Klijn haar ervaring uit de praktijk van Philips en haar onderzoek op de VU. Je krijgt concrete handvatten voor het toekomstige werken in een vitale omgeving.
 


Sandra Klijn heeft 10 jaar in marketing en sales gewerkt in de farma en daarna de omslag gemaakt naar HR. Ze is naast Health & Wellbeing manager bij Philips, ook docent op de VU, parttime PhD onderzoeker en zelfstandig ondernemer.


Haar onderzoek richt zich op persoonlijke energie op het werk. Ze heeft een theoretisch model van persoonlijke energie op het werk ontwikkeld en valideert dit model momenteel met kwantitatief onderzoek. Met dit model legt ze, op de grens van wetenschap en bedrijfsleven, verbanden tussen vitaliteit en loopbanen. Ze werkt bij de HR-afdeling van Philips als Health & Wellbeing Manager, waar ze verantwoordelijk is voor het programma van workshops en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit van medewerkers. In haar bedrijf Klijn Creative Teaching geeft ze loopbaanbegeleiding aan studenten en young professionals om vitale loopbaankeuzes te stimuleren.
 

Deelnemerskosten

NVFM-lid gratis
Sponsor-lid gratis
Niet-lid € 25,-
No-show voorwaarden leden
Als je je inschrijft, rekenen we op jouw deelname! Mocht er nou toch iets tussen komen, meld je dan minstens een dag van tevoren af via secretariaat@nvfm.nl. Doe je dit niet, dan wordt uit solidariteit met je mede NVFM-leden een no-show fee van € 25,- in rekening gebracht. 
No-show voorwaarden niet-leden
Als je je inschrijft, rekenen we op jouw deelname! Mocht er nou toch iets tussen komen, meld je dan minstens een week van tevoren af via secretariaat@nvfm.nl. Doe je dit niet, dan wordt de volledige deelnamefee in rekening gebracht.

Inschrijven

De inschrijving is gesloten. Mocht je toch nog willen deelnemen? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@nvfm.nl.