Update Wet- en Regelgeving

Locatie

Carlton President
Floraweg 25
3542 DX Utrecht

Programma

14.00 - 14.15u. Ontvangst
14.15 - 15.00u.

CGR regelgeving, de huidige status
door Jan Verschoor - Brabers
15.00 - 16.00u.

De juridische kant van samenwerken
door Marloes Meddens-Bakker - The Law Factor
16.00 - 16.45u.
Pauze met opdracht
16.45 - 17.45u.

Succesvol samenwerking in 5 woorden
door Robin Bremekamp - Common Eye
17.45 - 19.00u.
Netwerkborrel
Samenwerken met ziekenhuizen: kan dat wel?
Steeds meer geneesmiddelenbedrijven willen samenwerken met ziekenhuizen en patiënten-organisaties om samen de zorg verder te verbeteren. Omdat dit relatief nieuwe ontwikkelingen zijn, is er nog beperkte ervaring met zowel de juridische kant als de praktische hiervan.

Tijdens deze meeting geeft Jan Verschoor een update met betrekking tot de huidige wet- en regelgeving (CGR). Daarna schetst Marloes Meddens voor ons het (beschikbare) juridisch kader voor een dergelijke strategische samenwerking en licht zij toe of de huidige regels passen bij het doel van strategisch samenwerken. Tenslotte zal Robin Bremekamp op interactieve wijze ingegaan op de vraag hoe je samenwerken met een andere partij succesvol kunt maken.

Graag nodigen wij jullie van harte uit voor dit interessante, interactieve programma en wij hopen jullie te kunnen begroeten op donderdag 14 november a.s.

Sprekers

Jan Verschoor
Jan Verschoor werkt sinds 2011 bij Brabers als Corporate Counsel. Hij heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de master Privaatrechtelijke rechtspraktijk afgerond. Jan heeft onder meer expertise opgebouwd op het gebied van productwetgeving, meer specifiek ten aanzien van geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, duurzame transportbrandstoffen en biociden.
Marloes Meddens-Bakker
Marloes Meddens-Bakker viert dit jaar haar twaalf en een half-jarig jubileum als advocaat. Zij is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht en reclamerecht, met een bijzondere focus op de farmaceutische industrie. Marloes heeft een ruime ervaring met adviseren en procederen over CGR-regelgeving. Zij denkt graag in mogelijkheden in plaats van in beperkingen.
Robin Bremekamp
Robin is altijd op zoek naar kansen om van een beoogde samenwerking ook echt een succes te maken. In een zorgvuldig proces probeert hij mensen en organisaties met elkaar te verbinden door ze inzicht te geven in elkaars belangen. Robin is één van de oprichters en partner van Common Eye, een organisatie adviesbureau gespecialiseerd in samenwerkingsvraagstukken.

Deelnemerskosten

Type deelnemer Kosten
NVFM-lid gratis
Sponsor-lid gratis
Introducé € 50,00
Niet-lid € 75,00
Introducé-deelname:
Wij bieden leden de mogelijkheid om een introducé mee te nemen naar de bijeenkomst. Een introducé kan zichzelf aanmelden via het inschrijfformulier op deze pagina. Bij de inschrijving dient de introducé de naam van het desbetreffende lid, waarmee hij/zij naar de bijeenkomst komt, in te vullen. De kosten om als introducé aan de bijeenkomst deel te nemen zijn € 50,-. Dit is een korting van maar liefst 33% op de reguliere toegangsprijs voor een niet-lid.

Let op! Ieder lid mag onbeperkt introducés meenemen.
Annuleringskosten
Als je je inschrijft, rekenen we op je komst! Mocht er nou toch iets tussen komen, meld je dan af via secretariaat@nvfm.nl voor 7 november 2019. Bij te late afmeldingen en no shows zijn wij genoodzaakt € 25,- cateringkosten in rekening te brengen.

Inschrijven

De inschrijfmogelijkheid via de website is gesloten. Aanmelden is nog mogelijk per e-mail via secretariaat@nvfm.nl (voorzien van naam, organisatie en type deelnemer - NVFM-lid, introducé of niet-lid).

Let op: er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 
Indien het max. aantal deelnemers bereikt is, wordt er gewerkt met een wachtlijst.