Uitnodiging voor QuintilesIMS event: “Predicting your customers in an unpredictable healthcare environment”

5/5 (2)

Op 26 september aanstaande organiseren wij ons jaarlijks QuintilesIMS event, deze keer getiteld “Predicting your customers in an unpredictable healthcare environment”. Tijdens deze middag zullen we o.a. de huidige trends en uitdagingen in farma marketing bespreken. Daarnaast is deze middag een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken met marketing, sales en business intelligence collega’s binnen farma. Op 26 september aanstaande organiseren wij ons jaarlijks QuintilesIMS event, deze keer getiteld “Predicting your customers in an unpredictable healthcare environment”. Tijdens deze middag zullen we o.a. de huidige trends en uitdagingen in farma marketing bespreken. Daarnaast is deze middag een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken met marketing, sales en business intelligence collega’s binnen farma.

Wij organiseren op deze middag drie interessante workshops die u kunt bijwonen:

  • Improving your digital strategy based on insights in doctor’s preferences
  • Using KPIs and dashboards to turn strategy into action
  • Go-to-market challenges in specialty care

Daarnaast zal spreker Victor Lamme d.m.v. een Keynote, getiteld “Druk op de goede knoppen in het menselijk brein”, laten zien wat mensen werkelijk drijft, en hoe dat verklaart waarom wat mensen zeggen iets heel anders is dan wat ze doen. En hij laat zien hoe je, door op de goede knoppen te drukken in het menselijk brein, hen sneller kunt bewegen tot ander gedrag. Prof. Dr. (Victor) Lamme is hoogleraar cognitieve neurowetenschap en is schrijver van de bestseller ‘De Vrije Wil Bestaat Niet’.

Wilt u inspiratie opdoen, nieuwe kennis vergaren én bijpraten met collega’s, dan bent u van harte welkom!

Meld u vandaag nog aan via www.quintilesims.com/NL26Sept

Bij vragen neem contact op via info@nl.imshealth.com of 010 – 440 6819

 

Disclaimer: De NVFM is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit door de sponsor opgestelde bericht, noch geeft het de mening of visie van de NVFM weer. De NVFM heeft het bericht wel getoetst op nieuwswaarde voor haar leden. Voor vragen over de inhoud van dit bericht kunt u contact opnemen met QuintilesIMS.

Uw waardering