NVFM Seminar Leading Change

Locatie

Carlton President
Floraweg 25
3542 DX Utrecht 
Marketeers lopen vaak voorop in veranderprocessen. Zij hebben kennis over en gevoel bij de richting die een organisatie dient in te slaan. Marktonderzoek en veelvuldig contact met huidige en nieuwe klanten en adviseurs voedt hen hierbij. Echter de rest van de organisatie verander je niet zomaar mee op het gewenste pad. Onderweg ontmoet je weerstand, onbegrip, vertragingen en bovenal ook je eigen veranderkundige valkuilen. 

In dit Leading Change seminar verdiepen we ons in de vraag hoe jij, vanuit jouw unieke veranderprofiel, slimmer en effectiever leiding kunt geven aan veranderingen. 

Deelnemers zullen voorafgaand aan de bijeenkomst gevraagd worden een verander-test uit te voeren, dit duurt ongeveer vijf minuten.


Let op:
er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar voor het Seminar. Onderaan deze pagina vind je de deelnamevoorwaarden en het inschrijfformulier


Over de seminarleider:

Wilbert Savonije, eigenaar van Berg & Partners, is universitair geschoold marketeer. Heeft zes jaar in FMCG gewerkt en is al ruim 25 jaar reisleider in veranderprocessen van multinationals tot scale up’s en start up’s, zowel nationaal en internationaal.
Algemene Ledenvergadering
Voorafgaand aan de bijeenkomst vindt voor NVFM-leden de Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens de ALV bespreken we onze successen van het afgelopen jaar en presenteren we de stappen die we in 2020 gaan zetten. Bovendien nemen we afscheid van Marleen Hamelink als secretaris en Marijn Kraakman als bestuurslid van de vereniging. Malty Rampersad zullen we voorstellen als nieuw bestuurslid.  

Deelnamevoorwaarden

Let op: er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar voor het seminar.
Aanmelden voor deze seminar is mogelijk voor NVFM-leden, introducés en niet-leden. De bijeenkomst is vooralsnog alleen toegankelijk voor NVFM-leden gezien het beschikbare aantal plaatsen.

Bij meer dan 40 aanmeldingen wordt voorrang gegeven aan NVFM-leden. Introducés en niet-leden worden op een reservelijst geplaatst. Bij minder dan 40 aangemelde NVFM-leden ontvangen aangemelde introducés en niet-leden bericht van deelname aan de seminar. Sponsorleden zijn van harte welkom tijdens de netwerkpauze en -borrel.
Type deelnemer Kosten deelname
NVFM-lid gratis
Sponsor-lid gratis
Introducé € 50,00
Niet-lid € 75,00
Annuleringskosten
Als je je inschrijft, rekenen we op je komst! Mocht er nou toch iets tussen komen, meld je dan af via secretariaat@nvfm.nl voor 12 maart. Bij te late afmeldingen en no shows zijn wij genoodzaakt € 25,- cateringkosten in rekening te brengen.

Inschrijfformulier

NVFM Seminer Leading Change, 19 maart 2020
Op welke vlak sluit jouw functie het beste aan? Meerdere antwoorden mogelijk.
Neem je deel aan de bijeenkomst als introducé? Vul dan hier de naam in van het NVFM-lid waarmee je naar de bijeenkomst komt.
https://nvfm.nl/privacy-statement/