NVFM 

NVFM bijeenkomst update wet- en regelgeving

Datum: 18 november 2021
Tijd: 15:30 tot 17:00 uur

Locatie

Digitaal via Teams
CGR update en CE certificering van medische apps

De NVFM bijeenkomst zal digitaal via Teams plaatsvinden van 15:30 tot 17:00 uur. 

De regels rondom CE certificering zijn veranderd per 26 mei 2021. Software, zoals medische apps, kan een medisch hulpmiddel zijn. Dat was altijd al zo, maar per 26 mei 2021 wordt de nieuwe Europese “Verordening betreffende medische hulpmiddelen” effectief. Door deze meer strikte regelgeving vallen meer apps in de categorie medisch hulpmiddel. Check hier of jouw (potentiele) app CE gecertificeerd moet worden.

René Kock (CEO, EverywhereIM) deelt zijn kennis en ervaring bij het indienen van een CE gecertificeerde app. Hierbij laat hij vooral zien hoe je dit pragmatisch kunt aanpakken en waar je aan moet denken.

Janine Galjaard brengt je op de hoogte op het gebied van de CGR richtlijnen. Met goede concrete voorbeelden van adviezen van de CGR wordt er weer meer inzicht gegeven in de grenzen van het toelaatbare.

Deelnemersinformatie
Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van de NVFM. Alleen deze bijeenkomst bijwonen als niet-lid kan ook. Je betaalt dan € 25,- voor deze bijeenkomst.

De link van deelname wordt enkele dagen van tevoren per e-mail toegestuurd. 

Deelnemerskosten

NVFM-lid gratis
Sponsor-lid gratis
Niet-lid  € 25,00
No-show voorwaarden leden
Als je je inschrijft, rekenen we op jouw deelname! Mocht er nou toch iets tussen komen, meld je dan minstens een dag van tevoren af via secretariaat@nvfm.nl. Doe je dit niet, dan wordt uit solidariteit met je mede NVFM-leden een no-show fee van € 25,- in rekening gebracht. 

Inschrijven

De inschrijving is gesloten. Wil je nog deelnemen aan deze bijeenkomst, neem dan even contact op met het secretariaat via secretariaat@nvfm.nl.