Webinar:
Never Waste a Good Crisis

Datum: 27 augustus 2020
Tijden: 15.30 - 17.30 uur
Locatie: online


Dit webinar is exclusief én gratis toegankelijk voor NVFM- en MOA-leden. 
COVID-19: naast impact op de gezondheidszorg en economie heeft het ook psychosociale gevolgen. Ons gedrag - soms gedwongen door de maatregelen - is sterk veranderd. Denk aan toename in online aankopen & andere communicatiekanalen of juist het wegvallen van de vraag naar complete productgroepen.

De impact zie je ook sterk terug in de gezondheidszorg. Fysieke toegang tot zorg is beperkt, angst zorgt voor wegblijvende zorgpatiënten en met 1,5 meter afstand kan huidige productie in de zorg niet meer gehaald worden.

Dit levert veel nieuwe vraagstukken op. Gaat de financiering veranderen? Moeten we een andere bevoorradingsstrategie hebben? Hoe gaan we om met ethische vraagstukken? Zal de inrichting van de zorg blijvend veranderen? Hoe waarschijnlijk is het dat we ooit terugkeren naar hoe het was? En hoe wenselijk is dat?

Inzicht in menselijk gedrag in crisistijd gaat jou helpen jouw strategieën af te stemmen op deze veranderingen. Want naast de nodige uitdagingen biedt iedere crisis ook kansen en mogelijkheden!

Daarom organiseert de NVFM samen met de MOA Profgroep Healthcare op 27 augustus tussen 15:30 - 17:30 uur de webinar:

‘Never Waste a Good Crisis’


Tijdens de webinar zal Colin Strong, Global Head of Behavioural Science bij marktonderzoeksbureau Ipsos en Honorary Professor of Consumer & Behavioural Science aan de Nottingham University Business School uitleggen wat het effect van een crisis op menselijk gedrag is en hoe je hierop kunt inspelen.
Na de presentatie van Colin Strong zullen we d.m.v. breakout rooms de volgende onderwerpen ter discussie stellen:
   - What are the reasons people do not see a doctor at this time?
   - What interventions could be used in public health to maintain protective behaviours?
   - How can the medical profession best utilise digital channels to undertake effective consultations

Reserveer 27 augustus in jouw agenda en schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier.

* Deelname is gratis voor leden van de NVFM of de MOA.
Over de NVFM
De NVFM is dé beroepsvereniging voor Farma Managers. Leden zijn werkzaam binnen de farma, biotech of medical devices branche. De NVFM biedt een netwerk en kennis voor zowel de marketing-, medisch-, access- als de salesmanagers.

Over de MOA Profgroep Healthcare
De MOA Profgroep Healthcare is hét netwerk van marktkennisprofessionals in de zorgsector dat het gebruik van markt- en klantinzichten stimuleert ten behoeve van beleidsontwikkeling en besluitvorming in die zorg. De leden van de profgroep zijn werkzaam bij zorginstellingen, farmaceutische ondernemingen en onderzoekbureaus in de gezondheidszorg.

Inschrijfformulier

Webinar ‘Never Waste a Good Crisis’, 27 augustus 2020
https://nvfm.nl/privacy-statement/