MOA lanceert Daily Data Bytes: Hét nieuwe platform voor data-science, analytics en insights

5/5 (1)

Op donderdag 3 september lanceert de MOA een nieuw digitaal platform met het laatste nieuws en achtergronden over data-science, analytics en insights. Een centrale plek met alle kennis en ontwikkelingen in het vakgebied.

Het platform vervangt het magazine Clou en de wekelijkse nieuwsbrief ClouToday en krijgt de naam Daily Data Bytes. De MOA wil met Daily Data Bytes, juist in deze onzekere tijd, houvast bieden middels kennis en informatie over consument en markt. Met daarnaast volop aandacht voor de laatste ontwikkelingen in het vakgebied van research en data en voor wetenschappelijke inzichten. Met bijdragen uit het vakgebied, in de vorm van blogs en artikelen, wil Daily Data Bytes ook daadwerkelijk een platform zijn voor en door de gehele research- en data-branche.

De informatie op Daily Data Bytes is 24/7 gratis toegankelijk en wordt ondersteund met verschillende, ook gratis, nieuwsbrieven voor abonnees. De url van het nieuwe platform is www.dailydatabytes.nl. De redactie is te bereiken via redactie@dailydatabytes.nl

Wim van Slooten, Algemeen Directeur MOA:
“Wij zijn als MOA bijzonder trots om dit nieuwe platform met deze nieuwssite te kunnen introduceren. Hiermee vullen we een informatie-gap. Er is geen ander platform dat de drie insights-benaderingen, data-science, data-analytics en research, zo integraal aanvliegt. Wij zijn ervan overtuigd dat met dit platform invulling wordt gegeven aan de brede behoefte aan Insights, ongeacht de aard en oorsprong.”

#datascience + #analytics + #insights = #dailydatabytes

Uw waardering