Masterclass Business Plan
'from Good to Great'

Datum: 21 juni 2018
Tijden: 14:30 - 19:00 uur

Locatie

Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist

Programma

14.30 - 14.45u. Ontvangst met een koffie en thee
14.45 - 14.50u. Opening bijeenkomst
14.50 - 15.35u.

Wie doet het met wie
door David Ikkersheim, partner bij KPMG Health 
15.35 - 16.20u.

Een kernachtig plan op één A4 met de OGSM methode
door Linda Rutten, Manager at Business Openers 
16.20 - 17.05u. Pauze
17.05 - 17.50u.

Mean en lean presenteren van jouw Business Plan
door Sander Reijn, de Presentatie Architect 
17.50 - 18.05u. Plenaire afsluiting
18.05 - 19.00u. Afsluitende borrel
De Nederlandse Vereniging van Farma Managers (NVFM) helpt jou in deze Masterclass om je Business Plan te verbeteren. Investeer nu 4 uur en verbeter je plan voor 2019!

Het programma bestaat uit vier delen:
  • Een vooruitblik op de zorgmarkt in 2019 en beyond door KPMG - onmisbaar in een goed businessplan!;
  • Hoe ziet een goed plan er uit? Inspiratie uit farma, uit andere branches en ideeën over hoe echt door te dringen tot de kern van je business plan;
  • Wat kan je leren van je collega’s? De kracht van je netwerk inzetten voor je businessplan;
  • Presenteren aan het Sr. Management; de presentatie architect geeft je gouden tips.
Je krijgt een PowerPoint-format mee naar huis om jouw 2019 plannen nog impactvoller te maken!

Schrijf je in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Over de presentaties

Wie doet het met wie
door David Ikkersheim, partner bij KPMG Health
David Ikkersheim gaat in op de belangrijkste ontwikkelingen in ziekenhuisland naar aanleiding van de recente publicatie ‘Wie doet het met wie?’.

Tijd voor serieuze relaties in de regio
Onze medisch specialistische zorg slibt dicht. Niets doen leidt tot koude sanering. Wij pleiten daarom voor een ‘warme transformatie’, naar een nieuw en duurzaam zorglandschap. Dit vergt twee dingen. Samenwerking tussen partijen in de regio. Maar tegelijk óók: stevige centrale regie.
Een kernachtig plan op één A4 met de OGSM methode
door Linda Rutten, Manager at Business Openers
Kunnen jouw plannen ook een stuk compacter, duidelijker en met echt sturende keuzes? De OGSM-methodiek helpt je om een plan heel gestructureerd op 1 A4 weer te geven. In één oogopslag wordt duidelijk hoe het plan eruitziet en hoe onderdelen ervan samenhangen (van ‘Doelen naar Doenen’). Dit maakt het tot een krachtig middel om keuzes te maken en voortgang en focus te bewaken. Bovendien is een OGSM plan ideaal te vertalen naar verschillende bedrijfsonderdelen en te gebruiken in de communicatie naar medewerkers en stakeholders.
Mean en lean presenteren van jouw Business Plan
door Sander Reijn, de Presentatie Architect
Wie een presentatie geeft, opent al snel PowerPoint en begint te tikken. Het resultaat: een inspiratieloze presentatie vol tekst. Herkenbaar…? Hoe zorg je voor een PowerPoint presentatie die wél boeit? Wat is de juiste strategie voor gebruik van PowerPoint en hoe gebruik je het psychologisch gezien in je voordeel, om je publiek mee te nemen in jouw verhaal?

Sander Reijn geeft je een prettige adrenalinestoot die je anders doet kijken, denken en doen als het om presentaties gaat. Er komen voorbeelden uit de praktijk voorbij en er is ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien deelt Sander een PowerPoint template die je kunt gebruiken voor je eigen (businessplan) presentatie.

Kosten

Deelnemer is: Kosten:
   NVFM-lid    gratis
   Introducé    € 50,-
   Niet-lid    € 75,-
Introducé-deelname:
Wij bieden leden de mogelijkheid om een introducé mee te nemen naar de bijeenkomst. Een introducé kan zichzelf aanmelden via het inschrijfformulier op onze website.
Bij de inschrijving dient de introducé de naam van het desbetreffende lid, waarmee hij/zij naar de bijeenkomst komt, in te vullen. De kosten om als introducé aan de bijeenkomst deel te nemen zijn € 50,-. Dit is een korting van maar liefst 33% op de reguliere toegangsprijs voor een niet-lid. Indien de introducé voor 1 augustus 2018 lid wordt van de NVFM wordt de € 50,- in mindering gebracht op het jaarlidmaatschap.

Let op! Ieder lid mag onbeperkt introducees meenemen.

Inschrijven

Masterclass Business Plan, 21 juni 2018
Neemt u deel aan de bijeenkomst als introducé? Vul dan hier de naam in van het NVFM lid waarmee u naar de bijeenkomst komt