Market Access meeting

Locatie

Springer Healthcare
Walmolen 1 
3994 DL Houten
Thema: Leer onderhandelen in de zorg; een spanningsveld van goede intenties
Alle partijen in farma hebben eigen doelstellingen; van het leveren van adequate patiëntenzorg en/of medicatie tot het leveren van doelmatige en effectief houden van zorg. Toch botsen deze belangen regelmatig. Kortom: een spanningsveld van goede intenties die elkaar ontmoeten aan de onderhandelingstafel.

Tijdens de Market Access meeting op 19 september aanstaande krijgen we inzicht in wat de doelstellingen zijn van zowel ziekenhuis(apotheek), zorgverzekeraar als farmaceut en hoe ze op basis daarvan hun onderhandeling insteken. Welke technieken gebruiken ze daarvoor?

De sprekers zullen tijdens deze bijeenkomst hun doelstellingen en belangen schetsen. Daarnaast verklappen zij hun technieken en vertellen ze hoe zij naar hun onderhandelingspartner kijken. Hoe zorgen zij dat ze hun doelstellingen realiseren? Wat zijn hun tips?

Aanwezig zijn op deze dag zal jouw kansen aan elke onderhandelingstafel doen toenemen. Drie uur die je niet wil missen! Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier.

Deelnemerskosten

Type deelnemer Kosten
NVFM-lid gratis
Sponsor-lid gratis
Introducé € 50,00
Niet-lid € 75,00
Introducé-deelname:
Wij bieden leden de mogelijkheid om een introducé mee te nemen naar de bijeenkomst. Een introducé kan zichzelf aanmelden via het inschrijfformulier op deze pagina. Bij de inschrijving dient de introducé de naam van het desbetreffende lid, waarmee hij/zij naar de bijeenkomst komt, in te vullen. De kosten om als introducé aan de bijeenkomst deel te nemen zijn € 50,-. Dit is een korting van maar liefst 33% op de reguliere toegangsprijs voor een niet-lid.

Let op! Ieder lid mag onbeperkt introducés meenemen.
Annuleringskosten
Als je je inschrijft, rekenen we op je komst! Mocht er nou toch iets tussen komen, meld je dan af via secretariaat@nvfm.nl voor 12 september 2019. Bij te late afmeldingen en no shows zijn wij genoodzaakt € 25,- cateringkosten in rekening te brengen.

Inschrijfformulier

Market Access meeting, 19 september 2019
Op welke vlak sluit jouw functie het beste aan? Meerdere antwoorden mogelijk.
Neemt u deel aan de bijeenkomst als introducé? Vul dan hier de naam in van het NVFM lid waarmee u naar de bijeenkomst komt
https://nvfm.nl/privacy-statement/