Market Access meeting

Locatie

Meet and C
Stationsweg 29
4205 AA Gorinchem

Tijdindicatie programma: van 14:30 t/m 18:15 uur
Gaat de discussie in jouw brand team steeds vaker over access? En heb je moeite met het uitleggen van de Nederlandse situatie aan je internationale collega’s?

Dan mag je de jaarlijkse Market Access meeting van de NVFM op 20 september niet missen!


Tijdens deze meeting zullen de laatste politieke ontwikkelingen in de Nederlandse gezondheidszorg aan het licht gebracht worden en laten we zien wat investeren in de zorg niet alleen kost, maar ook oplevert. We sluiten de middag af met een workshop waarin de gevolgen hiervan op het dagelijkse werk van de Farma Manager centraal staat. Hoe speelt jouw brandteam in op de laatste ontwikkelingen? Missen jullie kansen en bedreigingen?

Dus: Wil jij graag een goed overzicht van de huidige ontwikkelingen en trends op Market Access gebied en wat dit voor jouw dagelijkse werk kan betekenen? Noteer 20 september vanaf 14:00 uur dan alvast in je agenda! En heb je collega’s waarvan je denkt dat zij ook gebaat zijn bij deze meeting? Neem ze dan mee!

Kosten voor deelname

 NVFM-lid gratis
 Sponsor-lid gratis
 Introducé € 50,00
 Niet-lid € 75,00

Introducé deelname

Wij bieden leden de mogelijkheid om een introducé mee te nemen naar de bijeenkomst. Een introducé kan zichzelf aanmelden via het inschrijfformulier.

Bij de inschrijving dient de introducé de naam van het desbetreffende lid, waarmee hij/zij naar de bijeenkomst komt, in te vullen. De kosten om als introducé aan de bijeenkomst deel te nemen zijn € 50,-. Dit is een korting van maar liefst 33% op de reguliere toegangsprijs voor een niet-lid. Indien de introducé voor 1 augustus 2018 lid wordt van de NVFM wordt de € 50,- in mindering gebracht op het jaarlidmaatschap.

Let op! Ieder lid mag onbeperkt introducés meenemen.

Inschrijven

Market Access meeting, 20 september 2018
Op welke vlak sluit jouw functie het beste aan? Meerdere antwoorden mogelijk.
Neemt u deel aan de bijeenkomst als introducé? Vul dan hier de naam in van het NVFM lid waarmee u naar de bijeenkomst komt