NVFM Lunch & Learn

Vrijdag 5 juni | 12.30 - 13.30 uur

Remote e-detailing en meetings, het opzetten van een effectief online gesprek met een HCP

In de huidige tijd zien we een enorme opkomst van virtuele interactie met medische professionals. Daarin is een aantal interessante waarnemingen naar voren gekomen. Virtuele sessies duren tot wel zes keer langer dan face-to-face gesprekken, en daarnaast geven medische professionals die ervaring hebben met virtuele sessies aan dit te willen continueren. Hierin liggen kansen voor de sales professional mits op de juiste manier ondersteund en opgeleid. Doel van deze sessie is met elkaar te bespreken hoe de sales professionals het beste ondersteund kunnen worden en wat dit betekent voor de ontwikkeling van promotionele strategieën en materialen

Sprekers: Ron de Vries en Ed de Kievit
Ron de Vries heeft jaren als sales manager gewerkt bij de grote farmaceutische bedrijven in Nederland en is de laatste jaren actief als consultant en trainer in dezelfde sector.
Ed de Kievit heeft zijn sporen verdiend in sales trainingen en is inmiddels al jaren actief als consultant en eigenaar van Practi Train een bedrijf dat internationaal furore maakt met trainingen en change management projecten binnen de bestaande werk omgeving.