NVFM Lunch & Learn

Vrijdag 26 juni | 12.30 - 13.30 uur

Online netwerken, kan dat wel?

Netwerken is onmisbaar zowel in de offline als online wereld. Alles draait om het bouwen van relaties. Toch hebben veel mensen daar nog steeds moeite mee. Hoe bouw ik nu een netwerk en haal ik daar rendement uit. Tijdens de online workshop ‘effectief strategisch netwerken’ zijn we ingegaan op de essentiële aspecten van netwerken. Er werd onder andere ingegaan op het fundament dat moet worden gelegd bij succesvol netwerken. Daarnaast werden er nuttige tips gegeven om netwerken je meer eigen te maken.

Sprekers Koen Rutten en Mitchell Brown 
Mensen en bedrijven helpen hun doelen te behalen, daar word Mitchell Brown blij van. Mitchell is ondernemer geworden om met toffe bedrijven en leuke mensen, hele mooie dingen te bereiken. Dit doet hij het liefst door de juiste kennis op een inspirerende, enthousiaste en praktische manier over te brengen. Soms willen mensen het gewoon goed geregeld hebben, ook daar wil Mitchell ze bij helpen. Mitchell is eigenaar van BrightBrown, een online marketingbureau gespecialiseerd in Branding (Corporate - Employer - Personal) en LinkedIn.

Wij noemen onszelf bewust een Branding Bureau omdat we alles doen vanuit de Branding. We kunnen alles van een Online Marketing bureau, maar doen dit met een team van specialisten die binnen de BrightBrown Crew vallen. Onze eigen specialisme is Branding (Corporate - Employer - Personal) en LinkedIn. Alles wat we doen, doen we op informele wijze, met een glimlach op ons gezicht en met een praktische insteek.

Uit de voorliefde voor processen, data en commercie is Koen Rutten in staat snel te analyseren wat er binnen een organisatie op deze drie snijvlakken geoptimaliseerd kan worden. Door de ervaring die Koen heeft als verantwoordelijke voor een netwerkformule in Nederland weet hij op een effectieve manier businessclubs te bouwen en uit te breiden. Koen is in staat het sales orgaan van een organisatie te kantelen en een meer netwerk/ambassadeurs gedreven karakter te geven.

Duur: 45 min - 1 uur
Deze online lezing biedt waarde voor iedereen die zijn/haar manier van netwerken wil verbeteren en nieuwsgierig is of je ook online kunt netwerken.