NVFM Lunch & Learn

Vrijdag 12 juni | 12.30 - 13.30 uur

Bereik meer met online presentaties

Dit webinar ging in op de do's, don'ts en verschillende innovaties op het gebied van (virtueel) presenteren. De een één uur durende sessie volgde hierbij de logische stappen die horen bij het voorbereiden, geven en opvolgen van een presentatie. Bekende en minder bekende tools passeerden hierbij de revue, alsmede vele praktische tips om meer uit je persoonlijke performance te halen. 

Spreker: Mr.Prezident, Pieter Bosschaart 
Pieter Bosschaart is de Founder en Growth Director van Mr.Prezident, een presentatie design- en adviesbureau. Met zijn team in Amsterdam (HQ) en New York helpt Pieter opdrachtgevers in meer dan 30 landen met het implementeren van de juiste presentatie software, custom designs, templates & libraries en trainingen. Alles om organisaties succesvoller te maken met presentaties. Enkele opdrachtgevers van Mr.Prezident zijn McKinsey & Company, United Nations, Gucci, BMW en verschillende spelers in de farma. 

Duur: 1 uur
Deze workshop heeft waarde voor Marketing Managers, Brand Managers, Product Managers en verder iedereen die graag zijn/haar presentaties wil verbeteren.