NVFM 

Datum: 21 maart 2024
Tijd: 16:00 - 18:00 uur

Locatie

Online klik hier

NVFM keynote: Trends in Farma (online) & ALV

16:00 Key note: Farma Marketing - Het einde in zicht? - Martijn Nap General Manager IQVIA Nederland
Inzicht in de resultaten van een recent groot kwalitatief marktonderzoek: hoe denken zorgverleners over samenwerken met onze de farmaceutische industrie, nu en in de toekomst?
Welke trends en toekomstige ontwikkelingen ziet Martijn voor onze industrie?
En hoe kunnen we hier op anticiperen?


Een uniek perspectief van een van de meest vooraanstaande global partners binnen onze branche.

De lezing van Martijn Nap is gratis bij te wonen voor leden en voor iedereen die geïnteresseerd is in het lidmaatschap van de NVFM.
Let op het aantal plekken voor de webinar is beperkt!

17:00 ALV (alleen toegankelijk voor leden)
Tijdens deze bijeenkomst zal de jaarlijkse ALV plaatsvinden. Hierbij zullen de leden bijgepraat worden over de plannen voor 2024. Ook zal er een nieuwe samenstelling gepresenteerd worden van het bestuur, waarbij 2 leden toetreden en zal er een verlenging plaatsvinden van de voorzitter. Over deze punten zal door de leden gestemd worden.

Deelnemersinformatie

Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van de NVFM. Nog geen lid, maar wil je dit niet missen? Word dan direct lid van de vereniging voor maar € 172,50*!

Deze bijeenkomst bijwonen als niet-lid kan ook, je betaalt dan € 115,- voor deze bijeenkomst.

De NVFM kent verschillende type lidmaatschappen. Indien je valt onder B2B-lidmaatschap, betaal je € 472,50 tot en met eind 2024.

* Het lidmaatschap loopt tot 31-12-2024. Daarna wordt het lidmaatschap automatisch verlengd en wordt het volledige contributiebedrag voor 2025 in rekening gebracht.
NVFM-lid gratis
Sponsor-lid gratis
Niet-lid  € 115,00
Niet-lid maar wil dit direct worden! € 172,50 (prijs tot en met 31-12-2024)
No-show voorwaarden leden
Als je je inschrijft, rekenen we op jouw deelname! Mocht er nou toch iets tussen komen, meld je dan minstens een dag van tevoren af via secretariaat@nvfm.nl. Doe je dit niet, dan wordt uit solidariteit met je mede NVFM-leden een no-show fee van € 25,- in rekening gebracht.