Langdurige samenwerking tussen OnlineSeminar en de NVFM

5/5 (1)

OnlineSeminar is verheugd om de samenwerking met de NVFM het komende jaar te bekrachtigen. Door de verlenging van het sponsorcontract zal het webinarbedrijf ook in 2019 alle NVFM-leden faciliteren bij het overdragen van kennis.

Over OnlineSeminar
OnlineSeminar creëert, distribueert en promoot hoogwaardige webinars voor onder andere de farmaceutische industrie. Het webinarplatform biedt professionals de mogelijkheid om bijvoorbeeld relevante ontwikkelingen binnen het zorglandschap te delen. Vakgenoten kunnen live naar de webinars kijken, of op een moment dat het hen schikt (on demand). Vanaf elke locatie én op elk device.

Interactie en rapportage
Tijdens het webinar participeren deelnemers via de chatfunctionaliteit. Vice versa peilt u de kijkers door pollvragen of enqûetes in te zetten.

Alle webinardata wordt geregistreerd, zodat u tijdens en direct na het webinar alles weet over de behoeften, interesses en het kennisniveau van uw doelgroep. Denk hierbij aan deelnemergegevens, de kijktijd, en de antwoorden op poll- en enquêtevragen.

Toetsing en accreditatie van vakgenoten
Een webinar is bovendien zeer geschikt voor trainings- en bijscholingsdoeleinden. Hierbij kan van tevoren worden bepaald waar uw vakgenoten aan moeten voldoen om geaccrediteerd te worden. Denk hierbij aan een minimaal aanwezigheidspercentage en een multiple-choice-examen. Met de ondemand-webinars geeft u leden de mogelijkheid om de training op een later tijdstip te volgen. Ook in dit geval kunnen ze automatisch worden geaccrediteerd.

Het OnlineSeminar-platform registreert alle antwoorden en stuurt na afloop van het webinar een e-mail met het resultaat naar de deelnemers. Deze mails kunt u volledig zelf inrichten; zo kunt u bijvoorbeeld iemand die niet geslaagd is uitnodigen voor een volgend webinar of wijzen op aanvullende lesstof.

Diverse uitzendfaciliteiten
Naast een eigen studio in Amsterdam en Brussel heeft OnlineSeminar verschillende mobiele studio-oplossingen voor een uitzending op locatie, waar dan ook ter wereld. De webinars zijn hierdoor breed inzetbaar, van een rondetafelsessie in de studio tot livestreaming vanaf een internationaal congres.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de toepassingen van OnlineSeminar? Kijk op www.onlineseminar.nl
Of neem contact op via 020-8457405 of info@onlineseminar.nl.

Uw waardering