Happy & Healthy

Happy & Healthy is een gespecialiseerd marketing- en communicatiebureau binnen de healthcare branche. Wij ontwikkelen (strategische) concepten, zetten (online) campagnes op en denken graag mee over communicatie naar patiënten, zorgverleners, verwijzers, budgethouders en verzekeraars. Door onze juiste combinatie van marketing- en healthcare professionals, zijn wij op diverse niveaus een gesprekspartner voor opdrachtgevers in verschillende branches: farmaceuten, zorginstellingen, goede doelen, medische voeding, biotechnologie of personal care.

Wij maken deel uit van Happy Horizon: een groep bureaus die met ruim 140 professionals een compleet spectrum van marketingspecialismen aanbiedt. Dit geeft ons de mogelijkheid om, afhankelijk van jouw vraag, een multidisciplinair team van specialisten samen te stellen. Zo kunnen we alles van A tot Z op elkaar afstemmen en heb je toch één vast aanspreekpunt.

Of het nu gaat om een strategisch concept, online marketing, leadgeneratie of het realiseren van een website, wij gaan de uitdaging graag samen aan!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@happy-en-healthy.nl, bel ons op 040 - 30 40 150 of kijk op onze website www.happy-en-healthy.nl.